De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Activiteiten

(3/3) Theatervoorstelling The bridges of Madison County

Datum

29-05-2019 om 20:00:00 uur

Locatie

Theater De Stoep, Theaterplein 1 te Spijkenisse

Wat kun je verwachten?

Rob van Wijk heeft de leden van de BBC aangeboden om aansluitend aan deze bijeenkomst te gaan genieten van de schitterende Broadway musical ’The bridges of Madison County’ met o.a. Lone van Roosendaal en René van Kooten, een prachtig verhaal over een hevige romance!

"The Bridges of Madison County’ vertelt over de korte, maar hevige romance tussen huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terecht gekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt ze voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar en ook zijn geluk na te streven? De musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep. De met Tony Awards® bekroonde muziek van Jason Robert Brown (‘The Last Five Years’) is een hartverwarmende combinatie van de zwierige Italiaanse volksmuziek van Francesca en de Amerikaanse country van Robert."

In verband met planning en beschikbaarheid van plaatsen verzoeken we je om je apart op te geven voor elk van de drie onderdelen:
1. Jaarvergadering
2. Netwerkbijeenkomst
3. Theatervoorstelling

Aanmeldingen

8