De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Sandra Jacobs-Mink
Patrick Jacobs

Bezoekadres

Stationsstraat 4
3201 AS Spijkenisse

Postadres

Stationsstraat 4
3201 AS Spijkenisse

Telefoon

088 33 66 800

E-mail

sandra@minkbc.nl
patrick@minkbc.nl

Website

www.minkbc.nl

Branches

Kleding en Mode

Mink Beauty Concepts

Mink Beauty Concepts is importeur en distributeur van natuurlijke cosmetica met een duidelijke filosofie. Ons Mink Beauty Concepts team bestaat uit enthousiaste, betrokken en kundige mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Handelen vanuit oplossingen, menselijkheid en maatwerk, is hierbij het steevaste uitgangspunt.

De prachtige merken die wij vertegenwoordigen zijn het Zwitserse Phyto5, en Ageless la Cure, het uit Amerika afkomstige Mineralogie en het Belgische Phytocure.

Phyto5 is wereldleider op het gebied van energetische, natuurlijke huidverzorging, gebaseerd op de 5 elementenleer uit de Chinese Geneeskunde. Ageless la Cure is een luxe BIO lijn, rijk aan kostbare werkstoffen. Mineralogie is een100% minerale make-up met de kernwaarden glossy, trendy en duurzaam en heeft een uitgebreid kleurenpalet en groot assortiment. De natuurlijke voedingssupplementenlijn Phytocure sluit hier naadloos op aan en biedt absolute paradepaardjes in een compacte, overzichtelijke formule. Phytocure levert een positieve bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Hiermee is het ‘all-in one advies’ een onomstotelijk feit. De verkooppunten van onze merken zijn goed getraind en geven je vanuit kennis en kunde het juiste advies.

Logo
Mink Beauty Concepts