De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Renate Steenbergen
Geert Steenbergen

Bezoekadres

Mandenmakerstraat 90
3194 DG Hoogvliet

Telefoon

010-2958111

E-mail

r.steenbergen@plusprint.nl
g.steenbergen@plusprint.nl

Website

www.plusprint.nl

Branches

Drukkerijen

Social Media

LinkedIn
Facebook
Twitter

Drukkerij Plusprint BV

Wat kenmerkt een goede drukkerij?

Prijs en kwaliteit zijn natuurlijk twee belangrijke factoren, maar levertijd, flexibiliteit en heldere communicatie zijn minstens zo belangrijk. Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend. We werken zo al sinds 1993 voor een grote groep tevreden klanten. Drukwerkkwaliteit is deels afhankelijk van techniek, dat staat vast. Maar ook het mensenwerk is en blijft een belangrijke factor. Nauwkeurige controle voordat de pers gaat draaien, meedenken, anticiperen en kwaliteitsbewaking spelen daarin een cruciale rol. Onze doelstelling is een tevreden klant die graag zaken met ons doet. Langdurige relaties, daar geloven wij in.

Wat doet drukkerij Plusprint?

We doen ons te kort als we die vraag beantwoorden met 'alleen drukken'. Natuurlijk is drukken onze belangrijkste dagelijkse bezigheid. Maar we doen meer; en daar zit nu juist de kracht van Plusprint. We denken mee en geven adviezen waar onze klanten voordeel bij hebben. Voordeel voor de klant is ook in ons eigen belang, eerlijk is eerlijk. Voorraadbeheer is ook zoiets: de klant heeft het prijsvoordeel van een grote oplage, maar zonder de vaak bijbehorende opslagproblemen. Eén telefoontje en wij leveren nog dezelfde dag uit úw voorraad. En of het nu gaat om brochures, folders of correspondentiedrukwerk, een presentatiemap of catalogus, grote of kleine oplagen, digitaal of in offset gedrukt.... drukkerij Plusprint regelt het. Zoals ú dat wenst.

Snel, flexibel en gemotiveerd

Houdt u van korte levertijden, service en een scherpe prijs? Dan bent u bij drukkerij Plusprint aan het juiste adres. Met een team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers en de modernste apparatuur staan we altijd voor u klaar. Kent u drukkerij Plusprint nog niet? Maak dan eens kennis met ons en onze manier van werken. Wilt u vrijblijvend een offerte? Geen probleem. Laat het ons weten; wij werken graag voor u.

Logo
Drukkerij Plusprint BV
Foto's
Drukkerij Plusprint BV
 
Drukkerij Plusprint BV