De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Rob de Jonge en Steve van Heckers

Bezoekadres

Röntgenweg 6
3208 KG Spijkenisse

Telefoon

0181-601720

Fax

0181-601722

E-mail

info@johec.com

Website

www.johecinternational.com

Branches

Machinebouw

Social Media

LinkedIn

Johec International BV

Johec International B.V. is een gerespecteerde partner in de energietechniek gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit. Wereldwijd is dit gewaardeerd door het afsluiten van contracten met belangrijke spelers als o.a. Cummins Generator Technologies, GE Jenbacher en TDPS.
Johec bedient vele (inter-)nationale opdrachtgevers vanuit een afgestemd serviceconcept. Ter plekke of in de eigen werkplaats. Per project wordt gekeken wat de snelste en de meest kosteneffectieve oplossing is voor de specifieke werkzaamheden. Machines volgen voor reparatie of onderhoud een vaste route door onze specialistische werkplaats. Maar ook op locatie kunnen de meeste werkzaamheden worden verricht.


Walco heeft de kennis in huis om elke reparatie - of het onderhoudstraject - van elektrische roterende machines en transformatoren hands-on op zich te nemen. De dienstverlening gaat bovendien verder dan het onderhouden en reviseren van elektromotoren en generatoren. Zo bent u ook voor reparaties en onderhoud aan gelijkstroommachines en Eex-e en Eex-d machines volgens IECEx 03 certificering en ATEX bij Walco aan het juiste adres.

Logo
Johec International BV