De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Martin van Assendelft

Bezoekadres

Gaddijk 43
3205 LA Spijkenisse

Postadres

Gaddijk 43
3205 LA Spijkenisse

Telefoon

0181-642888

E-mail

management@mpoint.nl

Website

www.mpoint.nl/

Branches

Welzijn
Vrijetijdsbesteding

Social Media

LinkedIn
Facebook
Twitter

M.Point Life Style Center / M.Point Vitality

M.Point Life Style Center is een sfeervol sportcentrum met een ruim aanbod sportieve & ontspannende faciliteiten. M.Point is gevestigd in de voormalige St-Elisabethshoeve aan de rand van het Grote Wiel in de wijk Waterland in Spijkenisse.

Uitgebreid en veelzijdig
M.Point biedt een ruim en gevarieerd aanbod, waaronder diverse sportieve mogelijkheden zoals fitness, aerobics, Spinning®, lessen uit het Les Mills Body Trainings System, maar natuurlijk ook aanvullende faciliteiten zoals een kinderopvang, sauna & stoombad, zonnebank, fysiotherapeutische begeleiding, e.a. Ook voor kinderen heeft M.Point ruime mogelijkheden waaronder verschillende indoor en outdoor kids lessen.

M.Point organiseert zeer regelmatig activiteiten die het membership nog completer maken. Uiteenlopend van ATB-tocht en wintersportvakantie tot paaseieren zoeken, klaverjassen en wijnproefavond, er is voor elk wat wils

Daarnaast heeft M.Point nog een tweede tak; M.Point Vitality . De specialist om medewerkers op Remote plaatsen vitaal te houden. Door met helicopters in te vliegen vitaliseren wij de medewerkers op lokatie zodat wij voor de bedijven meer productie en stabiliteit bij de medewerkers creeren dat voor een organisatie de grootste winst (financieel en bedrijfsmatig) is in deze tijd !

Logo
M.Point Life Style Center / M.Point Vitality
 
M.Point Life Style Center / M.Point Vitality