De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Ernest Robert

Bezoekadres

Seinhuishuiswachter 18-20
3034 KH Rotterdam

Telefoon

0624763686

E-mail

ernest@hetbruist.nl

Website

www.hetbruist.nl

Branches

Grafisch Ontwerp
Marketing en Communicatie

Social Media

LinkedIn
Facebook
Twitter

Het Bruist

Het Bruist in Rotterdam! Een jong, creatief bureau, bruisend van energie en klaar om voor u aan de slag te gaan. Creatie begint met een helder en functioneel concept dat aansluit op uw visie en doelstelling. Wij vertalen uw boodschap naar een doeltreffend ontwerp. We zijn een Rotterdams bureau. Bij ons geen ingewikkelde en gecompliceerde termen. We houden van duidelijke, heldere en klare taal. Simpel, fris en korte lijnen…

CREATIE en IDENTITEIT
De basis van het Bruist en waar alles mee begonnen is. Van het bedenken tot de uitwerking van het concept en alles wat daartussen zit. Alles valt of staat met een passende identiteit. Als creatief bureau zien wij het als een uitdaging om onze klanten te voorzien van een uitstraling die past als een jas. Een uitstraling waarmee we de klant helpen binden aan hun doelgroep. En we schuwen niet om dat net even anders te doen dan de rest…

WEBSITES en DIGITAAL
We ontwerpen websites van klein tot groot. Van informatieportaal tot internationale sites met uitgebreide Content Management Systemen. En wat we niet zelf kunnen bouwen, kunnen onze technische vrienden wel.

KLEDING
Uitgegroeid tot een aparte afdeling binnen Het Bruist en een van onze specialismes. We leveren, borduren en bedrukken allerlei soorten kleding. Van kleding voor sporttoernooien en horecabedrijven tot kleding voor landelijke concerten en evenementen.

Voor een goede beeldvorming maken wij graag een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Dat bevordert de samenwerking en levert een beter resultaat.

Logo
Het Bruist
Foto's
Het Bruist