De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Mieke Schaap

Bezoekadres

Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam

Postadres

P.O.Box 5106
3008 AC Rotterdam

Telefoon

010-2933579

E-mail

e.bronkhorst@ahoy.nl

Website

www.ahoy.nl

Branches

Evenementenlocatie en Zaalverhuur

Social Media

Facebook
Twitter

Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam biedt al ruim 40 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met haar unieke combinatie van een Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en het Sportpaleis kunnen wij Ahoy met recht een multifunctionele accommodatie noemen. Ahoy heeft mede hierdoor een rijke geschiedenis aan memorabele evenementen en beurzen. Een ander aspect dat deze evenementen zo memorabel maakt, is dat wij geen moment onbenut laten een positieve bijdrage te leveren aan uw dag of misschien zelfs uw leven.

Wij willen dat iedereen die in contact komt met Ahoy, rijker bij die ontmoeting vandaan gaat dan hij of zij er in ging. Een ervaring rijker: een fijn gevoel, een mooie herinnering, een inspirerend idee, een zakelijke kans of misschien zelfs een nieuwe vriendschap! Ahoy streeft ernaar zo'n memorabele ervaring voor u te creëren. Dit doen wij door een persoonlijke en professionele aanpak met een sterke focus op partnerschap en plezier.

Zo’n ervaring opdoen is natuurlijk nog mooier als u deze kunt delen met anderen. Met tien, tweehonderd, 850 of zelfs 15.000 mensen met wie u iets gemeen hebt: mensen uit uw branche, enthousiastelingen met dezelfde hobby of fanatiekelingen die net zoveel van auto’s houden als u. Samen doet u een ervaring op, op dezelfde dag, op dezelfde plek: in Ahoy.

Kom dus eens binnen, het lijkt ons leuk u te zien.

Logo
Ahoy Rotterdam