De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Celeste Kamp-Broekman
Adviseur en accountmanager

Bezoekadres

Laanweg 3
3208 LG Spijkenisse

Postadres

Postbus 232
3200 AE Spijkenisse

Telefoon

0641564822

E-mail

c.kamp@nissewaard.nl
c.kamp@vpwerkt.nl

Website

www.vpwerkt.nl

Branches

Werving en Selectie

Social Media

LinkedIn
Twitter

Werkgeversservicepunt Voorne-PuttenWerkt

Voorne-Putten Werkt is het werkleerbedrijf voor de regio Voorne-Putten, Rozenburg en de Rotterdamse haven, dat alle voorzieningen en begeleiding van mensen met een beperking en met een afstand tot de arbeidsmarkt faciliteert. Wij zijn onderdeel van de gemeente Nissewaard

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van mensen op de arbeidsmarkt en ben ik op de hoogte van alle wetten, regelingen en subsidies die voor u als werkgever interessant zijn. Voorne-Putten Werkt kijkt naar de talenten en mogelijkheden van alle kandidaat-werknemers. Wij hebben daardoor een mooi aanbod, waarmee wij u maatwerkoplossingen kunnen bieden.

Wij maken het voor de werkgever aantrekkelijk om mensen met meer of minder afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen of te detacheren (individuele en groepsdetachering). Bent u op zoek naar geschikte en enthousiaste kandidaat-werknemers die u werk uit handen nemen, dan help ik u graag verder. Ik denk graag met u mee en samen streven we naar de best mogelijke oplossing voor uw arbeidsvraagstuk.

Enthousiast geworden? Bel of mail mij voor het inplannen van een afspraak. Ik kom dan graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten.

Mail: c.kamp@vpwerkt.nl /
Telefoonnummer: 06-41564822
www.vpwerkt.nl

Logo
Werkgeversservicepunt Voorne-PuttenWerkt
Foto's
Werkgeversservicepunt Voorne-PuttenWerkt