De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Daniël van Pelt
Roger van den Donker

Bezoekadres

Klompenmakerstraat 20
3194 DE Hoogvliet

Postadres

Postbus 298
3190 AG Hoogvliet

Telefoon

010-4904420

Fax

010-4904421

E-mail

daniel@acwbv.nl

Website

www.acwbv.nl

Branches

Schoonmaakbedrijven
Glasbewassing

Social Media

LinkedIn
Facebook

ACW

Beter een goede dienstverlener als buur, dan een ……

Hoewel dit spreekwoord feitelijk anders luidt, is de strekking hetzelfde. Want waarom buiten het Botlek gebied zoeken naar een dienstverlener, die onder andere de glasbewassing en de schoonmaak van uw bedrijf kan verzorgen, als u om de hoek beschikt over een betrokken specialist als buur.

Al bijna een halve eeuw dienstverlener
In 1967 heeft Frans van Pelt zijn ACW opgericht. Toen, een kleine regionale dienstverlener, vooral gericht op de verzorging van glasbewassing. Nu bijna een halve eeuw verder, is er geen sprake meer van een klein bedrijf maar zijn we door ontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche en een regionale schoonmaakdienstverlener. Nog steeds een 100% familiebedrijf, waar inmiddels de 2e generatie van Pelt aan het roer staat.

Buren
ACW is bijna 2 decennia gehuisvest op de Gadering en is een echt traditioneel en professioneel Rotterdams bedrijf, waar binnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk: kennis, kunde, houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter. Onze medewerkers onderschrijven deze ondernemingscultuur, waardoor deze gewaarborgd blijft en continue wordt uitgebreid.

Klant blijft klant!
Wij hebben kernbegrippen als directe communicatie, korte lijnen, transparantie en gemeende betrokkenheid hoog in ons vaandel staan. We denken altijd in oplossingen, maken transparant maatwerk dat volledig past en aansluit op het beschikbare budget. Klanten blijven klanten, ook na gunning. Wij zijn en blijven flexibel en vinden de continuïteit van ons bedrijf en de kwaliteit van onze dienstverlening belangrijker dan alleen de focus op winst.
Wij kiezen liever voor een lange termijn relatie dan een korte termijn succes!

Duidelijk
Dé Rotterdamse uitspraak “niet lullen, maar poetsen” is dan ook zeker van toepassing op onze organisatie. Bij ACW vind u geen glossy folders gevuld met prachtige volzinnen die de werkelijkheid vaak niet benaderen, maar transparantie, betrokkenheid en een serieuze passie voor het ambacht glasbewassing en schoonmaakonderhoud!

Maak kennis
Als goede buur maken we graag een keer kennis met u!
Nodig ons uit voor een kennismaking of een vrijblijvend advies.
Bel 010- 4904420 en vraag naar Daniël van Pelt of Roger van den Donker; mailen mag ook daniel@acwbv.nl of roger@acwbv.nl.

Tot binnenkort!

Logo
ACW
Foto's
ACW
 
ACW