De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Erwin Heuker of Hoek
Alie de Jong

Bezoekadres

Jan Campertlaan 2
3201 AX Spijkenisse

Postadres

Postbus 639
3200 AN Spijkenisse

Telefoon

0181-622 707

Fax

0181-617 986

E-mail

a.dejong@rijnlandgdw.nl
a.dejong@rijnlandgdw.nl

Website

www.rijnlandgdw.nl

Branches

Deurwaarders en Incasso
Financiƫle Dienstverlening

Social Media

Twitter

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een jong en dynamisch gerechtsdeurwaarderskantoor, gevestigd te Spijkenisse. Het is het enige full dressed deurwaarderskantoor op de Zuid-Hollandse Eilanden. Het kantoor telt inmiddels ruim 20 medewerkers. De kernactiviteit is het incasseren van vorderingen, ongeacht de hoogte.
De eigenwijze en eigentijdse aanpak van ons kantoor spreekt steeds meer organisaties aan. Wie financieel het beste resultaat wil behalen, moet kiezen voor onderscheidend vermogen, voor een financiƫle partner in de breedste zin van het woord en voor een succesvolle en lange samenwerking. Kortom voor Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso.

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso werkt door heel Nederland en is een sterke partner voor uw organisatie. Vanuit ons kantoor te Spijkenisse hebben we een sterke basis in de regio's Rotterdam-Rijnmond, Den Haag-Haaglanden, Dordrecht-Drechtsteden en de Zuid-Hollandse- en Zeeuwse Eilanden. Wij werken samen met door ons geselecteerde collega-gerechtsdeurwaarders die door ons worden aangestuurd. Hierbij blijven we voor u uiteraard het aanspreekpunt.

Logo
Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso