De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Robert Blonk

Bezoekadres

Rijksstraatweg, 118
3223KB Hellevoetsluis

Postadres

Rijksstraatweg, 118
3223KB Hellevoetsluis

Telefoon

0853033480

E-mail

info@qhmakelaardij.nl

Website

www.qhmakelaardij.nl

Branches

Woningverhuur
Autoverhuur

Social Media

LinkedIn
Facebook
Twitter

QH Makelaardij

Supplier of Quality Homes

QH Makelaardij is een makelaarskantoor, welke actief is op de huur en verkoopmarkt in de regio Rotterdam en omstreken, waarbij de Botlek, Europoort en de Maasvlakte de werkgebieden zijn op het vlak verhuur aan Expats en arbeidsmigranten. Wij bieden onze diensten aan bij huur, verhuur en het beheer van woningen.

Zoekt u een oplossing voor het verhuren van uw leegstaande koopwoning? Of heeft u andere redenen waarom u uw woning wilt verhuren? Quality Homes Makelaardij helpt u graag met de verhuur van uw woning of beleggingspand. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuur van woningen en willen deze ervaring graag gebruiken om u te helpen. Bijvoorbeeld bij verhuur op basis van de leegstandswet of het verhuren van een tweede woning.

Ons doel is om u zoveel mogelijk uit handen te nemen omtrent verhuur van uw woning, zoals het zoeken van een huurder, het opstellen van een contract etc. De huurders die wij zoeken voor uw woning worden aan een strenge screening onderworpen. Zo worden er een identiteitscontrole en meerdere credit checks gedaan om u te kunnen garanderen dat u een betrouwbare huurder heeft.

Logo
QH Makelaardij