De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Ad de Groot

Bezoekadres

Seinhuiswachter 17-19
3034 KH Rotterdam

Postadres

Postbus 3014
3003 AA Rotterdam

Telefoon

010-2921308

E-mail

agr@fixplan.nl

Website

www.fixplan.nl

Branches

Bouwbedrijven

Social Media

LinkedIn
Twitter

FixPlan

Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.
FixPlan Bouw en Onderhoud biedt u één betrouwbaar adres voor onderhoud, nieuwbouw of renovatie.

FixPlan is een betrekkelijk jonge onderneming, opgericht in 2004. Oorspronkelijk beperkten wij ons tot het onderhoud van woningen, maar al snel kwam het besef dat we tot meer in staat waren. Met oog voor de belangen en problemen van onze opdrachtgevers.

Wij hebben niet alleen geïnvesteerd in vakmensen, uitvoerders, hoofduitvoerders, planners, maar zo ook in ons eigen magazijn waar alle gebruikelijke bouwmaterialen zijn opgeslagen, materieel zoals hoogwerkers, ladderliften, een graafmachine, rioolreinigingsapparatuur en rolsteigers, automatisering en de ontwikkeling van speciale software. Momenteel werken er ruim 40 medewerkers bij FixPlan.

Wij werken onder andere voor woningcorporaties, overheid en semi-overheid, onderwijs- en zorginstellingen, particulieren, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven, eigenaren en/of beheerders van vastgoed, institutionele beleggers en elke andere organisatie op het gebied van vastgoed.

U ziet het. Wij zijn klaar voor de toekomst en een flexibele partner die meedenkt en de eigen processen afstemt op die van de opdrachtgever. Wilt u weten wat FixPlan voor u betekenen kan, neem dan contact met ons op.

Logo
FixPlan
Foto's
FixPlan