De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Corinne van Lelieveld

Bezoekadres

Opzoomerlaan 106
3221 AP Hellevoetsluis

Telefoon

0181310473

E-mail

directie@theatertweehondjes.nl

Website

www.theatertweehondjes.nl

Branches

Cultuur

Cultuurhuis Nieuwe Veste. Theater Twee Hondjes

Bij Theater Twee Hondjes kunt u terecht voor de leukste en mooiste theatervoorstellingen en voor de verhuur van de ruimtes in Cultuurhuis Nieuwe Veste.

Stichting Theater Twee Hondjes is al in 1994 opgericht en organiseerde tot 2002 voorstellingen in de aula van GSG Helinium. Vanaf 2002 is het theater te vinden in Kunstencentrum De Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan in de Vesting van Hellevoetsluis. Na bijna 15 jaar is kunstencentrum verbouwd en heeft het theater nieuwe buren gekregen. Sinds 23 februari 2017 gaat het pand verder onder de naam Cultuurhuis Nieuwe Veste, met oude partners Muziekschool Voorne en Linq Media, maar ook een nieuwe partner: Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Het theater biedt een gevarieerd programma, voor jong en oud en, niet onbelangrijk, voor een leuke prijs. Het programma bestaat doorgaans uit bekend en minder bekend talent uit binnen- en buitenland, wat zorgt dat er “voor ieder wat wils” in het programma te vinden is. De kleine organisatie is in 2016 opgenomen in de top 10 Meest gastvrije theaters van Nederland door de ANWB.

Logo
Cultuurhuis Nieuwe Veste. Theater Twee Hondjes