De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Roberto Foolen

Bezoekadres

Raadhuislaan 77
3201 EM Spijkenisse

Postadres

Raadhuislaan 77
3201 EM Spijkenisse

Telefoon

0648815821

E-mail

info@wwtaxi.com

Website

www.wwtaxi.nl

Branches

Transport en Logistiek

Social Media

Facebook
Twitter

World Wide Taxi & Limousine services BV

WWT is een dynamisch taxibedrijf dat gevestigd is in Spijkenisse. Onze taxi’s rijden Door geheel Nederland maar op dit moment voornamelijk in de volgende regio's Zuid Holland Noord Holland & Midden Nederland Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

Met onze uitstekende onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen erop rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en een goede service staan bij onze diensten voorop. Wij werken alleen met de beste taxichauffeurs om al deze punten waar te kunnen maken. Al onze chauffeurs beschikken over de vereiste documenten, bezitten een gedegen stratenkennis en zijn representatief gekleed.

Logo
World Wide Taxi & Limousine services BV
Foto's
World Wide Taxi & Limousine services BV