De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

John van Daalen

Bezoekadres

Groeneweg kruisweg 50
3202 ST Spijkenisse

Telefoon

010 – 262 03 75

E-mail

john.vandaalen@mkb-rotterdam.nl

Website

www.mkb-rotterdam.nl

Branches

Media

MKB Rotterdam Rijnmond

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Wij werken aan een regio waar u goede zaken kunt doen. Daarom behartigen wij uw belang, concreet en oplossingsgericht. Zoals het ondernemers betaamt. Graag samen met u onder het motto: Geen woorden maar Zaken!

Wij doen er alles aan om ondernemen makkelijker te maken. Denk aan minder regelgeving, snelle vergunningverlening, eerlijke kansen bij aanbesteding, goede bereikbaarheid, enz. MKB oefent invloed uit op de landelijke, regionale en lokale overheid. Dankzij uw aanmelding kunnen wij dit werk ook in uw regio voortzetten.

Wat mag u van ons verwachten: Belangenbehartiging, informatie, ledenvoordeel en netwerken!

Wij organiseren jaarlijks tientallen netwerkbijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge “gun- én funfactor”. Via onze website en nieuwsbrieven bent u altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en interessante evenementen. Het regionale lidmaatschap kost slechts 325,00 euro per kalenderjaar (vrij van BTW) en is fiscaal aftrekbaar. Word nú lid van MKB Rotterdam Rijnmond of stuur een e-mail naar: info@mkb-rotterdam.nl of bel met
010 – 262 03 75.

Logo
MKB Rotterdam Rijnmond