De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Jessica van Weperen

Bezoekadres

Hackfortstraat 42
3223 GC Hellevoetsluis

Postadres

Hackfortstraat 42
3223 GC Hellevoetsluis

Telefoon

084 0031755/ 0652579907

Fax

084 8399123

E-mail

jessica@vanweperenpartners.nl

Website

www.vanweperenpartners.nl

Branches

Administratiekantoren

Van Weperen & Partners


PROFESSIONELE DIENSTVERLENING VOOR UW BEDRIJF
FLEXIBEL, SNEL EN BETAALBAAR


DE 4 SPEERPUNTEN

1. HR Management
Voor het geven van advies op HR gebied en de praktische uitvoering hiervan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u, zeker wanneer u binnen uw onderneming geen volledige HRM taak heeft ingericht, voor de meeste vraagstukken een oplossing bieden. Bij u op locatie of vanuit ons kantoor.
2. Office Management
Het kan voorkomen dat uw administratieve processen niet goed lopen of efficiënter kunnen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het herstructureren van deze processen. Ook bij het coördineren/regelen van een (interne) verhuizing of bijvoorbeeld bedrijfsuitjes etc. bent u bij ons aan het juiste adres.
Dit zijn slechts voorbeelden, wij bespreken graag uw vraagstuk en bepalen gezamenlijk welke maatwerkoplossing wij u kunnen bieden.
3. Quality Management/A.E.O
De ondersteuning bij diverse kwaltiteitsmanagement- systemen als interim QM Manager of internal auditor. Daarnaast kunnen wij u de ondersteuning bieden bij het behalen van een A.E.O. vergunning ( Autorized Economic Operator) en het onderhoud daarvan.
4. Administratieve dienstverlening
Als u even wat extra “handen” kunt gebruiken. Er kan een tijdelijke onderbezetting zijn wegens ziekte of zwangerschapsverlof. Of u heeft bijvoorbeeld een achterstand in uw debiteurenbeheer. Wij bieden u op dat moment uitkomst door direct in te kunnen springen op uw behoefte en tijdelijk de operationele zaken waar te nemen.

Logo
Van Weperen & Partners