De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Contact

Contactpersoon

Maarten Bastian

Bezoekadres

Nieuwendijk 12
3284 KR Zuid-Beijerland

Postadres

Nieuwendijk 12
3284 KR Zuid-Beijerland

Telefoon

010 477 29 19

E-mail

info@dewerf.com

Website

www.dewerf.com

Branches

Grafisch Ontwerp
Internet

Social Media

LinkedIn

DEWERF.com

DEWERF.com heeft zich ontwikkeld tot een ervaren en sterk ontwerp- en adviesbureau dat breed ingezet kan worden. Wij geven bedrijven, instellingen en stichtingen een herkenbaar ‘smoel’, denken groen en economisch verantwoord.

DEWERF.com heeft sinds 2004 drie takken
• ONTWERP: van creatief concept tot complexe huisstijlen en andere communicatietrajecten;
• ADVIES: o.a. huisstijlcheck, efficiencymeter, begeleiding communicatieprojecten;
• DIGI-TOOLS: o.a. websites en vernieuwende digitale oplossingen.

Primair richten wij ons op corporate disign en het ontwerpen van diverse communicatiemiddelen. Wij leveren een totaalpakket op maat, van uniek concept tot en met de levering van het daadwerkelijke eindproduct. Een goed ontwerp dat meer impact heeft dan alleen een mooi plaatje.

Kenmerkend voor DEWERF.com is dat wij ons sterk toespitsen op onze opdrachtgevers en hun werkwijze (workflow). Keer op keer lukt het ons onze klanten op een goede manier te verrassen en een passend product te leveren. We gaan hiervoor tot het uiterste en vinden ons vak het aller, allerleukste wat er is! Of het nu gaat om het opzetten van een huisstijl, een brochurelijn, een website, een reizende expositie, een incidentele advertentie of…(verzint u het maar), ons doel is altijd hetzelfde – het behalen van optimale resultaten.

Logo
DEWERF.com