De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Bijeenkomsten

De Botlek Business Club organiseert maandelijks de reguliere netwerkbijeenkomsten. Een aantal keer per jaar komen daar bedrijfsbezoeken en netwerkontbijtsessies bij. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een bijzonder zomer- en winterevent. Het uitgangspunt van alle bijeenkomsten en evenementen is de balans tussen zakelijk rendement en gezelligheid. Uw kostbare tijd investeren in netwerken, is op die manier zeker de moeite waard. Wij maken netwerken graag aantrekkelijk.

#Netwerktip: vertellen wie u bent en wat u kunt betekenen voor anderen? Geef een bedrijfspresentatie of pitch van een paar minuten tijdens een reguliere bijeenkomst!

Reguliere netwerkbijeenkomsten
Vrijwel iedere laatste donderdag van de maand organiseren wij een reguliere netwerkbijeenkomst van 17.00 tot 19.00 uur. Altijd op een verrassende horecalocatie in de regio Rotterdam-Botlek. Natuurlijk betrekken wij zoveel mogelijk onze eigen leden uit de horeca daarbij. Iedere bijeenkomst start met informeel netwerken. Tussen 18.00 en 19.00 uur gaan we met elkaar aan tafel om te genieten van heerlijke gerechten. Wij hebben ervaren dat praten en eten prima samengaan!

Om te beoordelen of de Botlek Business Club bij u past, kunt u vrijblijvend één van onze reguliere bijeenkomsten bezoeken. Interesse? Meld u aan voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Bedrijfsbezoeken en netwerkontbijt
In samenwerking met onze leden, organiseren wij een aantal keer per jaar een bedrijfsbezoek. Organiseert u een bedrijfsbezoek met ons? Dan staat uw bedrijf centraal. Een unieke kans om andere leden van de Botlek Business Club nog beter kennis te laten maken met wie u bent en wat u doet. Een bedrijfsbezoek kunnen we ook prima combineren met een netwerkontbijtsessie bij uw bedrijf!

Het lidmaatschap van de Botlek Business Club kost € 350 per jaar bij 1 afgevaardigde en € 450 per jaar bij 2 afgevaardigden.