De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Voor wie

Leden van de Botlek Business Club zijn voornamelijk MKB-ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken. Grote en kleine bedrijven. Mannen en vrouwen. Jong en oud. Van directeuren en salesmanagers tot bedrijfsleiders en adviseurs. Van zakelijke, financiële en creatieve dienstverlening tot techniek, ambacht en industrie. De meeste leden zijn gevestigd in de regio Rotterdam-Rijnmond. Daarnaast ontmoet u bij ons bedrijven uit bijvoorbeeld de Drechtsteden en Goeree-Overflakkee.

Wat u geeft, krijgt u terug
Ondernemers en professionals die lid zijn van de Botlek Business Club vinden dat zij elkaar iets te bieden moeten hebben. Netwerken is halen en brengen. Iets geven en terugkrijgen. Wederzijds vertrouwen opbouwen, door echt interesse te tonen in elkaar. Zo ontstaat de ‘gunfactor’ in zaken doen. Onze leden bouwen graag aan naamsbekendheid. Zij zien het belang van het opbouwen en onderhouden van contacten. Van kennis delen en leren van elkaar. En dat allemaal in een informele sfeer met gezelligheid voorop. Dat is de basis van de Botlek Business Club.

"Bezoek eens vrijblijvend één van onze reguliere bijeenkomsten! Dat is de beste manier om te beoordelen of de Botlek Business Club bij u past."

Wij zijn altijd actief op zoek naar nieuwe leden. Wij zijn dus op zoek naar u!
  • Maak kennis met andere bedrijven en ondernemers.
  • Laat anderen kennismaken met u en uw bedrijf.
  • Zet uw bedrijf op de kaart en vergroot uw naamsbekendheid.
  • Ontmoet potentiële afnemers en opdrachtgevers.
  • Leer van ervaringen, meningen en inzicht van anderen.
  • Vergroot uw kennis en vaardigheden.
Interesse? Meld u aan voor de eerstvolgende bijeenkomst!

Het lidmaatschap van de Botlek Business Club kost € 350 per jaar bij 1 afgevaardigde en € 450 per jaar bij 2 afgevaardigden.