De Businessclub voor de regio Rijnmond

De Businessclub voor regio Rijnmond

Wat wij doen

De Botlek Business Club. Een ‘business to business’ netwerkorganisatie. Een platform voor ondernemers en professionals die kennis en ervaringen delen. Onze bijeenkomsten zijn er om anderen te ontmoeten en contacten te onderhouden. Om van gedachten te wisselen. Om bij te praten. En om zaken te doen!

Informele bijeenkomsten, verrassende locaties
Onze netwerkorganisatie is niet zomaar een netwerkorganisatie. De Botlek Business Club is één van de meest actieve netwerken in Rotterdam en omstreken. Maandelijks zijn er interessante en vooral gezellige bijeenkomsten in de regio Rotterdam-Botlek. Stuk voor stuk bijeenkomsten met verschillende karakters op verrassende locaties. De sfeer is altijd informeel. Zakelijk én gezellig. Maar hoe leuk onze bijeenkomsten ook zijn, het netwerken staat centraal. Interessante contacten, kennisoverdracht en zakelijk rendement. Belangrijk voor u. Belangrijk voor ons.

Goed gezelschap
Op dit moment zijn ongeveer 100 bedrijven lid van de Botlek Business Club. Zij zoeken actief naar nieuwe kansen en leggen in onze bijeenkomsten de basis voor waardevolle contacten. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bouwen aan naamsbekendheid en mensen leren kennen is altijd zinvol. Aansluiting vinden bij een interessant zakelijk netwerk helpt daarbij. Onze leden komen uit verschillende bedrijfstakken. Hoewel de meeste gevestigd zijn in de regio Rotterdam-Rijnmond, ontmoet u bij onze bijeenkomsten ook bedrijven uit bijvoorbeeld de Drechtsteden en Goeree-Overflakkee. Goed gezelschap dus bij de Botlek Business Club!